Alte știri

Complexul de prestări servicii din Parcul „La Izvor”, evacuat FORȚAT

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează despre finalitatea lucrărilor de evacuare forțată a complexului de prestări servicii din Parcul „La Izvor”, format din 3 construcții ușor demontabile, care ocupa neautorizat terenul municipal de fâșie riverană din zona de agrement.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Astfel, serviciile municipale de profil intervin pentru a cincea zi asupra obiectivul format din 3 unități comerciale: terasă de vară și două unități de prestări servicii închiriere. Agentul economic activa în contradicție cu normele de amplasare a unităților de comerț ambulant stradal, iar schemele de amplasare au expirat în octombrie 2019.

Totodată, potrivit Concepției de reconstrucție a zonei de agrement, pe teritoriul acesteia nu se regăsesc activități comerciale, astfel că Pretura Buiucani nu a mai prelungit schemele de amplasare pentru complexul de prestări servicii de agrement SRL „Inima Codrului”.

Mai mult, obiectivul activa ilegal, deoarece a fost notificată o singură unitate de prestări servici, deși în realitate erau trei.

Agentului economic i-au fost expediate prescripții din partea preturii de sector, în vederea evacuării benevole a unităților amplasate neautorizat, însă acesta nu s-a conformat solicitării autorităților locale. Drept urmare, Pretura a dispus evacuarea forțată a obiectivelor.

loading...

Comments are closed.