Social

FOTO // Salvatorii au intervenit pentru a scoate o persoană blocat în Peștera Surprizelor din orașul Criuleni

Pinterest LinkedIn Tumblr

În seara zilei de 28 noiembrie salvatorii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit pentru a salva tânăr de 21 de ani, care lunecându-se în peșteră Surprizelor din orașul Criuleni a rămas blocat în strâmtoarea peșterii la adâncime de 350 m. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:02.

La fața locului pentru efectuarea misiunii de salvare sinistratului au intervenit 3 echipe de salvatori. Aceștia au reușit să recupereze bărbatul, utilizând echipamentul din dotare. Pe parcursul misiunii salvatorii au comunicat permanent cu tânărul și au evaluat starea acestuia. După o misiune dificilă, care a durat o oră angajații IGSU au scos în siguranță sinistratul din peșteră.

În urma incidentului bărbatul a obținut o fractură la picior fiind internat la spitalul raional din Criuleni. La moment viața persoanei este în afară oricărui pericol. Circumstanțele cazului se stabilesc.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 29 situații de risc.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.Ar putea fi o imagine cu 2 persoaneAr putea fi o imagine cu 1 persoană

loading...

Comments are closed.