Social

FOTO // Și-a bătut mama cu o cratiță, i-a furat banii și a fugit

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz nemaipomenit, în raionul Slobozia. O femeie de 58 de ani a fost bătută și tâlhărită de propriul fiu.

Cearta s-a întâmplat în seara de 16 martie în satul Crasnoe. Milițienii au fost apelați de către victimă care a declarat că a fost lovită de mai multe ori cu o cratiță în cap, iar apoi deposedată de bani.

Femeia a comunicat că agresorul este fiul ei de 38 de ani. La fața locului pentru documentare au intervenit milițienii care au stabilit că în aceeași zi cât victima atât bărbatul de 38 de ani consumau băuturi spirtoase în locuința femeii. La un moment dat individul a devenit agresiv și a început să-și înjure mama învinuind-o de insuccesele în viața personală.

Prin urmare, suspectul a luat cratița de pe masa bucătăriei și a lovit femeia de mai multe ori în regiunea capului, după care a furat 1600 de ruble transnistriene și a plecat de la fața locului. Bărbatul a fost localizat a doua zi pe una din străzile satului.

Conform informației oferite de milițieni, individul ar fi consumat băuturi alcoolice toată noaptea. Actualmente, individul este cercetat pentru tâlhărie. Măsura de pedeapsă urmează a fi stabilită în continuare.

Sursa: echipa.md

loading...

Comments are closed.