Politic

ÎN PREMIERĂ: Andrei Năstase RECUNOAȘTE cum își ia COSTUMELE și cât costă acestea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PPDA, Andrei Năstase susține că nu pune preț pe lucruri scumpe. El dă asigurări că cel mai scump costum pe care îl are în garderobă costă în jur de 200 de euro.

Nu am avut niciodată un costum mai scump de 200 de euro”, a spus Năstase.

Mai mult, spune fostul ministru de Interne, în prezent consilier municipal, își cumpără costumele din străinătate, la reducere.

Iau și de aici…cred că la ziua mea am luat de aici un costum ultima dată”, a specificat Andrei Năstase.

Citește și: Declarație: „Când era ministru, Andrei Năstase intra în magazine, lua haine și nu achita”

Amintim că în presa din Moldova au apărut informații precum că atunci când ocupa Funcția de Ministru de Interne, Andrei Năstase obișnuia să intre în magazinele din Moldova să-și ia articole vestimentare pentru care intenționat nu achita, iar la solicitarea vânzătorilor le-ar fi răspuns: „Tu ce nu știi cine sunt eu?”

Citește și: VIDEO // Detalii despre cum Andrei Năstase intra în magazine, lua costume și nu achita bani

Informațiile au fost confirmate și de către primarul Municipiului Bălți, care susține că a văzut acele imagini video de pe camerele de supravegheat dintr-un magazin din capitală, care ar fi surprins momentul când Năstase a luat un costum pentru care nu a achitat.

Bloggerul Eugen Luchianiuc, a scris mai târziu, că Andrei Năstase ar fi oferit 5000 Euro proprietarului magazinului, pentru a aplana conflictul și pentru a-i reduce la tăcere.

Toate acuzațiile au fost renegate de către Andrei Năstase.

 

loading...

Comments are closed.