Actual

Încă o instanță anunță va activa în regim special, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sediul Rîșcani al Judecătoriei Chișinău va activa în regim special, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19. O dispoziție în acest sens a fost semnată de către președintele Judecătoriei Chișinău, Radu Țurcanu, informează Telegraph.md cu referire la BizLaw.md

INVESTIGAȚIE // Consultanții lui Plahotniuc, în staff-urile lui Usatîi și Sandu. Ce alte legături există între acești doi lideri politici

Prin urmare, se vor examina cauzele, care potrivit cadrului normativ, se judecă fără citarea părților, precum și cauzele în care părțile au solicitat instanței examinarea în lipsa lor. La fel, se vor judeca cauzele a căror amânare va duce la prejudicierea intereselor justiției, precum și acele cauze care sunt apreciate ca atare de către judecător/instanța de judecată. În aceasta perioadă vor fi examinate și cauzele a căror părți au fost înștiințate public, prin publicarea citațiilor și cauzele care au ajuns în faza de deliberare, adoptare și pronunțare a hotărârii.

Pentru toate celelalte tipuri de cauze, judecătorul va schimba, din oficiu, termenele de judecată și va amâna ședințele, înștiințând participanții.

Mai mult, accesul tuturor persoanelor va fi restricționat, iar depunerea cererilor și eliberarea actelor se va efectua prin e-mail și/sau adresa poștală a instanței. Totuși, dacă vor avea o citație pe ziua respectivă, justițiabilii vor avea acces după ce le vor fi înregistrate datele de identificare.

Mai multe detalii, vedeți aici.

Ștefan Gligor se arată dezamăgit de fostele guvernări democratice, din care a făcut parte și Maia Sandu

loading...

Comments are closed.