Politic

Maia Sandu a cerut Guvernului să identifice soluții pentru a majora compensațiile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președinta țării, Maia Sandu a cerut Guvernului să identifice, în următoarele zile, soluții pentru a majora compensațiile pentru energia termică, iar în cazul în care va crește tariful la gazele naturale – să fie oferite compensații mai mari și pentru plata acestor facturi, scrie tv8.md – televiziune afiliată PAS și Maiei Sandu.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Am discutat cu colegii din Parlament și Guvern despre facturile mari la agentul termic și la gaze, care sunt o consecință a creșterii continue a prețului la gazele naturale pe piața europeană. Am stabilit că este nevoie de măsuri suplimentare de ajutorare a consumatorilor pentru achitarea agentului termic”, a subliniat șefa statului într-o postare pe Facebook.

De altfel, compensațiile oferite de stat pentru plata facturilor la gaz și căldură au stârnit mai multe nemulțumiri. În timp ce oamenii se plâng că nu au bani să le achite, mai mulți politicieni din opoziție sau din partide extra – parlamentare au cerut de mai multe ori ca valoarea compensațiilor să fie majorată.

loading...

Comments are closed.