Politic

Maia Sandu RECUNOAȘTE: Dodon mi-a spus că Andrei Năstase a preluat schemele lui Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Lidera PAS, Maia Sandu, recunoaște că președintele țării, Igor Dodon, a informat-o despre faptul că Andrei Năstase ar fi preluat scheme lui Vlad Plahotniuc.

În cadrul emisiunii „Politica” de la TV8, Maia Sandu a recunoscut că Dodon de mai multe ori i-a spus despre faptul că Năstase preia tot felul de scheme.

„Eu i-am spus lui Igor Dodon să-mi prezinte probe, dar nu mi-a prezentat. Eu nu cred că Năstase a preluat careva scheme. Să prezinte acum probe, dacă le are. Dar nu cred că le are.”, a declarat Maia Sandu.

Telegraph.md amintește că bloggerul Eugen Luchianiuc a scris pe blogul său, precum că Năstase a luat 200 000 euro de la un angajat al Serviciului Vamal, și că ar exista și video ce ar confirma acest lucru.

Și președintele țării, Igor Dodon, l-a acuzat pe Năstase că în perioada când era ministru al Afacerilor de Interne a preluat mai multe scheme de corupție și că ar exista în acest sens și mai multe probe video.

Năstase a declarat că-l va acționa în judecată pe Dodon, dar și pe restul care vor scrie lucruri negative despre el.

Citește și:  „Când era ministru, Andrei Năstase intra în magazine, lua haine și nu achita”

 

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.