Alte știri

Nina Gorincioi din Italia despre Maia Sandu: „Ce a făcut Maia pentru Moldova? Ce a făcut Maia pentru diaspora? Nu are ea stofă de politician!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Criticile dure în adresa Maiei Sandu din partea diasporei par a nu se mai opri, după ce blocul ACUM DA PAS a decis fără consultări cu diaspora, că Maia Sandu va candida pe circumscripția Europa de Vest. Moldovenii stabiliți peste hotare spun că lidera PAS trebuia să lupte pe o circumscripție din țară, iar pe circumscripția de peste hotare trebuia lăsat un moldovean autentic din diaspora să-i reprezinte pe moldovenii plecați peste hotare în Parlamentul de la Chișinău.

Nina Gorincioi, o moldoveancă stabilită în Italia, a scris pe profilul său de facebook că Maia Sandu nu a făcut nimic nici pentru moldovenii din țară și nici pentru cei de peste hotare. În viziunea acesteia, candidați din partea diasporei ar fi trebuit să fie Tatiana Nogailac, Valentina Geamana sau Alexandru Cazacu, moldoveni aflați de mulți ani peste hotare și care ar fi recunoscuți de întreaga diasporă.

„Ce a făcut Maia pentru Moldova ? Ce a făcut Maia pentru voi, dragă Diaspora? Pînă astăzi nu mă interesa ea ca persoană, o compătimeam, ca o mamă,… deșteapta, cu practica occidentală de ce se luptă cu morile de vânt? Nu are ea stofă de politician!”, se mai spune în mesajul moldovencei.

Moldoveanca din Italia mai face apel către toți cei aflați peste hotare pentru a se trezi la realitate, deoarece Maia Sandu este echivalent cu miliardul furat, iar acum, Maia Sandu vrea deja să fure votul și dreptul de a fi aleși a moldovenilor aflați peste hotare. De asemenea, Nina Gorincioi a cerut ca trollii din binomul PAS cu DA să nu o deranjeze cu mesaje și comentarii scrise la comandă.

o moldoveanca din italia se adreseaza Maiei Sandu, diaspora contra PAS cu DA, Diaspora este impotriva Maiei Sandu, Maia Sandu discutii cu moldovenii din diaspora, moldovenii din italia, moldovenii aflati peste hotare, moldovenii din spania, moldovenii din marea britanie, Maia Sandu candideaza pe diaspora, Maia Sandu candideaza pe circumscriptia europa de vest, circumscriptia 50 maia sandu, PAS, blocul electoral acum da pas, platforma da, andrei nastase, pas cu da

Amintim că ieri zeci de moldoveni din diaspora au publicat mesaje video sau text pe facebook, prin care și-au exprimat nemulțumirea față de Maia Sandu și Andrei Năstase. Moldovenii din diaspora îi acuză e liderii binomului PAS cu DA de trădare și că au furat dreptul moldovenilor de peste hotare de a avea propriul reprezentant în Parlament. Majoritatea celor din diaspora au declarat că la aceste alegeri nu vor vota pentru Maia Sandu, iar pe viitor nici la protestele binomului finanțat de Țopa și Platon nu vor mai participa.

De cealaltă parte, liderii binomului, Năstase și Sandu, dau interviuri la presa din Platon Trust Media și spun că decizia de a o înainta pe Maia Sandu pe circumscripția Europa de Vest a fost una corectă.

loading...

Comments are closed.