PDCM: Acționăm Procuratura Generală în instanță pentru refuzul de a examina sub aspect legal amenințările prim-ministrului în adresa judecătorilor

Procuratura Generală “independentă” refuză repetat să investigheze atacul premierului Recean asupra judecătorilor, în urma plângerii PDCM pe acest caz.

Asociația Judecătorilor cere CSM și Ambasadelor străine să aibă reacții la “declarațiile recurent ale premierului Dorin Recean”

Astăzi, PDCM s-a adresat cu o plângere instanței, pentru a obliga Procuratura Generală să se ocupe de acest caz ieșit din comun. Mai ales, că Recean a recidivat ieri și a amenințat alți judecători, iar Asociația Judecătorilor, Consiliul Superior al Magistraturii, Comisia “Pre-vetting” a condamnat aceste fapte ilegale comise de prim-ministru.

CSM: Solicităm abținerea de la expunerile în mod public a numelor judecătorilor în expunerea concluziilor pe marginea unor decizii judecătorești

PDCM va insista în instanțele judiciare ale țării asupra inadmisibilității tolerării de către Procuratura Generală a amenințărilor în adresa judecătorilor făcute de către Recean.

Total
0
Shares
Total
0
Share