Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, critică lipsa de responsabilitate a unor întreprinderi private

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a criticat, astăzi, lipsa de responsabilitate a unor întreprinderi private din oraș, care nu își îngrijesc spațiile de acces și de lucru.

FOTO // Ilan Șor îndeplinește dorințele copiilor moldoveni. De la laptopuri și vacanțe la mare, până la fideli prieteni patrupezi

„Știu că fiecare dintre dumneavoastră aveți suficiente pretenții față de activitatea serviciilor comunale. O parte din aceste pretenții justificate devin subiect de discuții serioase la întâlnirile pe care le organizez”, a declarat Petkov.

„Acum mă adresez conducătorilor întreprinderilor private, care sunt și ei locuitori ai ORAȘULUI sau lucrează pentru aici. Vreți ca angajații Primăriei să curețe nu doar scările, ci și accesul la casierie? Și asta în centrul orașului! Iar întreprinderile, parcă, nu sunt cele mai sărace”, a continuat primarul.

Petkov a publicat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii care surprind spații de acces și de lucru ale unor întreprinderi private din Bălți, care sunt neîngrijite.

„Găsiți-vă pe voi înșivă în aceste fotografii. Și vă rog, nu vă supărați pe cei care vor considera acest post ca fiind o „perete a rușinii”!”, a încheiat Petkov.

Potrivit informațiilor colectate de Centru de Dirijare în Situații Excepționale către amiaza zilei de 8 ianuarie, 3032 de specialiști cu 975 unități de tehnică din cadrul autorităților sunt implicați pentru redresarea situației în țară în urma precipitațiilor abundente sub formă de ninsoare și lapoviță. Ofițeri și subofițeri din cadrul subdiviziunilor Ministerului Afacerilor Interne, drumari din cadrul ÎS Administrația de Stat a Drumurilor, lucrători medicali, dar și muncitori ai furnizorilor de energie electrică întreprind măsuri pentru ca situația să revină la normal.

Total
0
Shares
Total
0
Share