Alte știri

Renato Usatîi și-a luat concediu fără plată, iar de săptămâna viitoare ar putea renunța la funcția de primar

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi, primarul municipiului Bălți și președinte al PN, și-a luat concediu fără plată pentru o perioadă de trei zile, iar de săptămâna viitoare ar putea renunța temporar la funcția de primar al orașului pe care îl conduce, informează Telegraph.md, cu referire la secretariatul Primăriei Bălți și la declarațiile politicianului.

”Deocamdată și-a luat concediu fără plată pentru o perioadă de 3 zile, iar pe urmă nu cunoaștem ce va face”, a confirmat secretariatul Primăriei Bălți, după ce viceprimarul de la Bălți, Nicolae Grigorișin, a spus astăzi că Renato Usatîi este, din nou, în concediu.

Ce ține de suspendarea sa din funcția de primar al municipiului Bălți, Renato Usatîi a declarat încă săptămâna trecută că va renunța la funcția de edil pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 11 iulie 2021.

Menționăm că Usatîi a revenit din concediu luna trecută, iar de la începutul anului a avut deja câteva vacanțe, reușind să ajungă în Thailanda și Dubai. Potrivit unor surse, primarul de Bălți s-a văzut în Thailanda cu Vlad Plahotniuc, pentru a pune la punct finanțarea campaniei electorale din vară.

loading...

Comments are closed.