Actual

ULTIMA ORĂ // Cetățenii Republicii Moldova, răpiți ieri de forțele de la Tiraspol au fost eliberați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cetățenii Republicii Moldova, răpiți ieri de forțele de la Tiraspol au fost eliberați, informează MAI de la Chișinău.

BREAKING NEWS // Igor Dodon a vorbit cu Krasnoselski și i-a cerut să intervină prompt în eliberarea cetățenilor noștri

Structurile speciale ale MAI, împreună cu alte instituții responsabile în gestionarea acestui caz, au întreprins toate măsurile necesare pentru eliberarea cetățenilor moldoveni, sechestrați la 7 octombrie din orașul Camenca.

Aceștia sunt în afara oricărui pericol, iar cazul este investigat în continuare conform legii și despre rezultatele anchetei vom informa opinia publică ulterior.

Menționăm că angajații MAI vor asigura mereu securitatea cetățenilor săi, intervenind prompt de fiecare dată, pentru ca legea să fie respectată în deplină măsură, sub toate aspectele și formele ei, inclusiv pe termen lung în raport cu cazurile de acest tip. Indiferent de timpul care trece de la comiterea unor infracțiuni înregistrate.

Avertizăm forțele străine ordinii de drept să se abțină de la provocări de acest fel, fiindcă orice acțiune ilegală poate primi o reacție adecvată, dar în strictă conformitate cu legea RM. Interesul nostru comun rămâne a fi pacea, securitatea oamenilor și stabilitatea în regiune. Iar mai presus de orice, trebuie să fie bunul simț uman și moral.

Aproximativ o oră în urmă, Tiraspolul anunța că a eliberat primii doi dintre cei patru cetățeni reținuți.

BREAKING NEWS // Tiraspolul anunță că a eliberat doi dintre cei patru cetățeni răpiți

loading...

Comments are closed.