Politic

(Video cu Drona) PAS cu DA și Partidul ȘOR se lansează în campania electorală, acum în PMAN

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi în centrul capitalei au loc cel puțin 2 proteste politice. În Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău au loc două manifestații de tentă politică. Una organizată de Partidul Șor și a doua organizată de trei partide: PLDM, PAS și PPDA.

Conform imaginilor video filmate cu ajutorul unei drone, partidele politice au adunat un număr exagerat de mic de protestatari. Protestul politic din 26 august se anunța a fi un ultim și decisiv protest al opoziției și a Societății Civile. Cele trei partide de opoziție anunțau că la protest urmează să ajungă și diaspora moldovenească, dar cu toate acestea, numărul de oameni de la protestele organizate de opoziție și cel organizat în imediata apropiere de către Ilan Șor par a fi o nouă încercare soldată cu un fiasco de a organiza o nouă Adunare Națională.

Mai mulți experți afirmă că prin intermediul acestui protest partidele politice de fapt încearcă să se lanseze în campania electorală, dovadă este atacul oponenților politici și insistența asupra calităților politice a propriilor partide politice dar și calitățile persoanel a liderilor acestora. Politologii afirmă că aceasta este o tehnică folosită deseori în campaniile electorale pentru atragerea electoratului de o parte și îndepărtarea acestuia din partea unui alt partid politic.

Imaginile video pe care le prezentăm mai jos au fost filmate la ora 14.30 de către o dronă.

loading...

Comments are closed.