VIDEO // Mesaj pentru Alaiba: “Alo, Cancelaria Cerească? Vă salut din Dublin. Nu toată diaspora vă susține”

Diaspora nu susține ACUM, ACUM, Maia Sandu, Dumitru Alaiba, Adrian Marian, moldovean din Dublin, profile false, profile fake, armata de trolli ai PAS, Maia Sandu, trolli, PAS cu DA, Alaiba, Jios Aliansul, consilierul lui Filat, diaspora Maia Sandu, Diaspora o sustine pe Maia, intr-un pas cu maia
 

Un moldovean din diaspora a postat pe Facebook un video pentru ca să-i demonstreze deputatului din PAS, Dumitru Alaiba, că nu este profil fals, așa cum a insinuat deputatul și pentru ai aminti fostului consilier al lui Vlad Filat că nu toată diaspora o susține pe Maia Sandu și partidul acesteia.

Alo, Cancelaria Cerească? Bună ziua, sunt mai real decât credeți dle Dumitru Alaiba, da, asta e realitatea, nu vă susține toată lumea din Diasporă”, se spune în mesajul lui Adrian Marian, moldovean stabilit în Dublin. 

https://www.facebook.com/adrian.marian.7505468/videos/pcb.201693937632426/201693584299128/?type=3&theater

Moldoveanul din diaspora a atașat și un screenshot din care se vede că a avut un schimb de replici cu deputatul din PAS. În comentarii, Adrian Marian, l-a îndemnat pe Dumitru Alaiba să fie un pic mai modest, dacă nu vrea să fie penibil. În replică, Alaiba i-a răspuns lui Marian că ar fi un profil fals.

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Deputatul Dumitru Alaiba s-a făcut remarcat pe Facebook prin așa-numita lui bătălie cu profilele false și fake news-ul, la un moment dat promițând și un premiu bănesc celor care ar divulga cine sunt așa-zișii trolli de pe Facebook. Însă lupta lui Alaiba s-a dovedit a fi doar o răfuială cu membrii și simpatizanții PDM, deoarece deputatul PAS rămâne rece atunci când se vorbește despre profilele fake ce comentează pentru Maia Sandu și PAS.

Mai mult decât atât, Eugen Luchianiuc a dezvăluit că Dumitru Alaiba se ocupa cu trollingul atunci când era consilierul fostului Premier, Vlad Filat. Actualul deputat din PAS fiind administratorul paginii de troll “Jios Aliansul”.

Iar recent, deputatul Octavian Țîcu, a dezvăluit că blocul ACUM are o armată de trolli care activează chiar și din Parlamentul Republicii Moldova.

Citește și: (Video) Un blogger din Moldova a deconspirat armata de trolli a partidelor PAS cu DA! Ce vor face ACUM

Total
0
Shares
Total
0
Share