(Video) Ministrul de Interne Andrei Năstase, surprins cum traversează strada neregulamentar

Andrei Năstase, Victor Țopa, Țopa, interlopul Țopa, finantatorii Platformei DA, cine finanteaza PAS, finantatorii Jurnal TV, cine sta in spatele lui Nastase, oligarhii Topa, Nastase, AIR Moldova, cazul AIR Moldova, atac raider, Platforma DA, blocul ACUM, Plahotniuc le-a raspuns celor de la Jurnal TV

Andrei Năstase a fost surprins astăzi cum traversează strada neregulamentar. Incidentul s-a întâmplat în orașul Chișinău.

“Andrei Nastase, ministrul afacerilor interne, traversează strada neregulamentar…Rușinica”, a scris Ion Mischevca, cel care a postat video pe facebook. 

Amintim că Năstase nu este la prima asemenea abatere de la Regulamentul Circulației Rutiere. În ianuarie 2019, el și Maia Sandu au fost văzuți cum trec strada neregulamentar în fața sediului PAS (video aici). Mai mult, în luna iunie curent, mașina lui Năstase a fost văzută cum face o depășire neregulamentară într-o curbă cu peste 100 km/oră (video aici).

Internauții se întreabă – cum cetățenii să respecte regulile de circulație dacă politicienii de la guverare oferă asemenea exemple negative?! De menționat că anual în Moldova peste 200 de oameni își pierd viața în accidente rutiere.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share