Politic

VIDEO // Partidul PACE condamnă perchezițiile și reținerile membrilor partidului de opoziție cu o zi înainte de proteste

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul PACE condamnă perchezițiile și reținerile membrilor partidului de opoziție cu o zi înainte de proteste, care sunt parte a Mișcării Naționale Pentru Popor.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

“Pe conștiința dictatorului Maia Sandu este o femeie de 65 de ani, care în urma acestor percheziții fiind speriată de călăii în măști, a nimerit pe patul de moarte cu insult.

Noi suntem uniți și nu vom ceda presiunilor dictatorului!

Iar mâine ora 13:00, poporul va veni cu facturile în fața Președinție și Parlamentului, unde pașnic vom cere socoteală dictatorului și hoțiilor din PAS, să achite integral facturile pentru 3 luni reci ale anului la lumină, gaz și încălzire.

PACE pentru Moldova!”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc, liderul PACE.

Astăzi, Procuratura Anticorupție în colaborare cu Centrul National Anticorupție și Serviciul de Informație și Securitate au desfășurat peste 20 de percheziții în dosarul de finanțare ilegală a Partidului Politic Șor, măsurile speciale fiind în ajunul protestului de mâine.

Perchezițiile au fost condamnate și de către Partidul Șor, iar Marina Tauber i-a invitat pe cetățeni la protestul care va avea loc în fața Parlamentului.

loading...

Comments are closed.