Ceban: „Până la sfârșitul lunii, strada Vissarion Belinski va fi reparată”

Vești bune pentru locuitorii capitalei. În curând, ambuteiajele formate în sectorul Buiucani se vor fluidiza iar chișinăuienii vor respira puțin mai ușor. Muncitorii „Exdrupo” sunt pe ultima sută de metri cu lucrările de reparație pe strada Vissarion Belinski iar până la sfârșitul lunii, aceasta va fi reparată, dă asigurări primarul general.

„ Strada Vissarion Belinski este în plin proces de reparație. Până la moment, angajații ÎM „Exdrupo” au reușit să instaleze pe segment peste 2000 de borduri și să amenajeze pe o porțiune trotuarele în piatră.
În continuare urmează a fi: amenajate trotuarele în piatră, frezat betonul asfaltic vechi, aplicat stratul de egalizare și cel de uzură”, a specificat Ceban.

Totodată, edilul declară că este în conștiință de cauză de nemulțumirea locuitorilor capitalei privind ambuteiajele din zonă, însă va continua să muncească pe acest segment în continuare.

„Cunosc faptul că ambuteiajele create în urma lucrărilor de reparație a străzilor creează disconfort mai multor chișinăuieni. În același timp, situația dezastruasă de pe drumurile capitalei trebuie schimbată.
Vom munci pentru asta”, a conchis Ion Ceban.

Menționăm, în Chișinău se efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului pe mai multe străzi, în toate sectoarele capitalei.

Total
0
Shares
Total
0
Share