Alte știri

Comisia parlamentară de sănătate și protecție socială a respins votumul de neîncredere împotriva Ministerul Sănătății propus de grupul oligarhic ProMoldova-Șor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, Comisia parlamentară de sănătate și protecție socială a respins votumul de neîncredere împotriva Ministerul Sănătății propus de grupul oligarhic ProMoldova-Șor, transmite Telegraph.md

În ședința comisiei, ministrul Dumbrăveanu a venit cu echipa Ministerului, conducerea Agenției Naționale de Sănătate Publică, conducerea Asigurărilor Naționale Medicale. Ca urmare a discuțiilor din comisie, echipa ministrului Sănătății a răspuns cuprinzător la toate întrebările deputaților comisiei parlamentare.

Deputații PSRM au solicitat ședinței plenare să transmită cele mai importante cifre și informații fiecărui deputat al Parlamentului, cum ar fi asistența umanitară acordată țării noastre de partenerii străini, organizațiile sociale, agenții economici și situația privind finanțarea instituțiilor medicale.

Conform voturilor celor 9 membri ai comisiei, 5 și-au exprimat votul pentru respingerea neîncrederii (deputații PSRM și PDM) și 4 deputați pentru un vot de neîncredere.

„Ceea ce este foarte important: deputații PAS și DA au arătat o poziție consolidată împreună cu structurile oligarhice ale lui Candu și Șor.” a scris deputatul Odnostalco.

Citește și: Premierul spune până când va continua să meargă în Parlament

loading...

Comments are closed.