Social

Energia electrică mai scumpă pentru cetățeni: de mâine intră în vigoare noile tarife!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Prețurile aspre pentru energia electrică vor intra în vigoare de vineri, 23 august, atunci când decizia cu privire la majorarea tarifelor va fi publicată în Monitorul Oficial.

De vineri, 23 august, vor intra în vigoare noile tarife la energia electrică. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a majorat, săptămâna trecută, tariful la electricitate pentru toți consumatorii casnici, transmite Timpul.md

ANRE a aprobat tarife noi la energia electrică furnizată de ÎCS ”Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” și SA ”Furnizarea Energiei Electrice Nord”. Astfel, consumatorii finali din centrul și sudul țării vor achita 1,89 de lei pentru un kilowatt/oră, iar consumatorii finali din nordul țării vor achita 2,23 de lei pentru un kilowatt/oră.

ANRE a aprobat și prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de SA „Energocom”. Astfel, a fost acceptat prețul reglementat de furnizare solicitat de întreprindere în cuantum de 1,58 de lei pentru un kilowatt/oră.

Potrivit deciziei ANRE, noile tarife vor intra în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial (MO) al Republicii Moldova. Hotărârea ANRE va fi publicată în MO din 23 august 2019.

loading...

Comments are closed.