Alte știri

(foto) Fiul președintelui PAS Rezina s-a răsturnat cu mașina! Potrivit poliției, era în stare de ebrietate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un accident rutier a avut loc în această noapte la intrarea în orașul Rezina, conform surselor, la volanul unui automobil BMW seria 7, se afla un tânăr de 29 de ani, a cărui nume este Bagrin Vadim, care este fiul lui Serghei Bagrin, președintele organizației teritoriale a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Potrivit surselor noastre, tânărul fiul al liderului PAS Rezina, sub influența alcoolului a forțat pedala de accelerație, până a pierdut controlul asupra mașinii, iar aceasta răsturnându-se.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Serghei Bagrin însă nu a dorit ca știrea despre accidentul în care a fost el implicat, să ajungă mai departe de locul incidentului. Acesta ar fi pus presiuni asupra medicilor și polițiștilor, pentru ca nimeni să nu afle despre peripețiile fiului său. Presiunile s-au dovedit a fi eficiente, iar Bagrin junior, a fost spălat de păcate, iar despre starea sa de ebrietate nu a fost scris nicăieri.

Un video din 2018, în care același automobil BMW seria 7, cu aceleași numere de înmatriculare este atribuit lui Bagrin, îl prezentăm mai jos:

loading...

Comments are closed.