Politic

(foto) Maia Sandu atacată de proprii urmăritori de pe Facebook: „Femeie, apucă-te de lucru”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu a venit cu un mesaj provocator cu ocazia Zilei Internaționale a libertății presei. Aceasta a postat o listă de televiziuni și portaluri de știri din Republica Moldova, printre care și site-ul nostru, pe care le-a numit producători de știri false. Totuși, lidera PAS a fost taxată de către internauți, care au declarat că Maia a uitat de unele elemente de propagandă, surse cunoscute pentru loialitatea față de blocul ACUM.

Internauții s-au întrebat, unde este TV8 și Jurnal TV, cele două surse de informare loiale blocului ACUM. Se pare că urmăritorii Maiei Sandu de pe Facebook nu îi mai sunt atât de fideli ca în trecut. Dacă e să accesăm ultima postare a liderei PAS, vedem cum aceasta este taxată pentru faptul că a învinuit unele surse de știri ca fiind generatori de știri false, uitând de altele, care în opinia internauților de fapt și fac parte din categoria fake news.

Comentatorii au presupus că autorul acestei postări este Andrei Bolocan, care deși nu este jurnalist, apare în societate ca fiind un judecător al știrilor din Moldova și a surselor care le prezintă publicului.

Menționăm că site-ul nostru, telegraph.md nu este pentru prima dată ținta atacurilor din partea Maiei Sandu. Reiterăm că suntem un site liber și niciodată nu am publicat știri false. Recunoaștem că nu suferim din cauza cenzuri și publicăm adevărul așa cum este el de fapt, chiar dacă acest adevăr nu place unor actori politici din țara noastră.

loading...

Comments are closed.