Alte știri

(Foto) Un tată miliardar oferă 180 de milioane de dolari celui care o ia de soție pe fiica lui! Tânăra e frumoasă și educată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un magnat asiatic are o ofertă de nerefuzat pentru orice domn liber și dornic de a oferi iubire: 180 de milioane de dolari și pe fiica sa. De fapt, cele două „oferte” sunt intercondiționate: cel care va reuși să o ia de nevastă pe frumoasa lui fiică va primi și fabuloasa sumă de bani.

Miliardarul chinez celebru este un tată care dorește din toată inima ca fiica lui să se căsătorească cu un bărbat, oferind celui care reușește să îi cucerească inima fiicei sale 180 de milioane de dolari. Există o singură piedică: Gigi, frumoasa lui fiică, are înclinații lesbiene. Așadar, bărbatul care o va determina să se lepede de aceste orientări, va primi milioanele de dolari, o sumă care îi va garanta un trai îndestulat până la sfârșitul zilelor.
 
Fiica de 34 de ani a miliardarului care activează în imobiliare, este deja căsătorită cu o femeie, dar veridicitatea mariajului nu este recunoscută de tată, acesta căutând cu ardoare un soț pentru fiica lui.
 
Magnatul a incercat pentru prima dată sa-i găseasca un soț fiicei sale în urmă cu câțiva ani, pe vremea când era dispus sa ofere 60 de milioane de dolari celui care reușește să o determine pe Gigi să se căsătorească cu el. Cum încercarea lui nu a avut sorți de izbândă, omul de afaceri a decis acum să tripleze suma oferită.
loading...

Comments are closed.