Alte știri

Judocanul Victor Sterpu a ratat calificarea în sferturile de finală de la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Pinterest LinkedIn Tumblr

Judocanul Victor Sterpu a ratat calificarea în sferturile de finală a categoriei de greutate 73 kg. El a fost învins de israelianul Tohar Butbul. Victor, în vârstă de 22 de ani, a debutat în această ediție a Jocurilor Olimpice, informează Radio Chișinău

Cea mai tânără participantă din lotul Moldovei la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Anna Dulce, de 15 ani, a ocupat locul 48 în proba de tir, 10 metri aer comprimat.

Înotătoarea Tatiana Salcuțan s-a impus în grupa B a calificărilor, dar nu a reușit calificarea în semifinalele probei de 100 metri spate, fiind cronometrată cu 1:01.59. Marea provocare pentru Tatiana va fi concursul la 200 metri spate, programat pe 29 iulie, distanță care i-a adus aurul la Jocurile Olimpice de Tineret.

Arcașii moldoveni Dan Olaru și Alexandra Mîrca se pregătesc să intre mâine în competiție la Jocurile Olimpice. Dan Olaru îl va avea ca adversar, în primul tur, pe canadianul Crispin Duenas, iar Alexandra Mîrca o va întâlni pe chinezoaica Xiaolei Yang. Dan Olaru a mai participat la Jocurile Olimpice, ediția din 2012, de la Londra, iar Alexandra Mîrca – la cea din 2016, la Rio de Janeiro.

Citește și: Săptămâna trecută, ARBI a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de circa 5 milioane de lei

loading...

Comments are closed.