Maia Sandu la Forumul de afaceri moldo-german: „Avem nevoie de investiții transparente, care să dea un suflu nou satelor și orașelor noastre”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, împreună cu Președintele Republicii Federale Germania, Frank-Walter Steinmeier, a participat ieri la deschiderea Forumului de afaceri moldo-german, care se desfășoară la Chișinău. La eveniment au fost prezenți antreprenori și reprezentanți ai asociațiilor de business din cele două țări.

În mesajul său de salut, Maia Sandu i-a îndemnat pe oaspeții din Germania să investească în țara noastră și să stabilească noi contacte cu potențiali parteneri din Republica Moldova. „Pentru a încuraja acest lucru, autoritățile își propun să asigure un climat de afaceri propice, în care relațiile cu businessul să fie bazate pe reguli clare, transparente, cu o justiție funcțională și fără corupție. Statul dorește să fie partenerul oamenilor de afaceri, nu gardianul acestora”, a menționat șefa statului.

Președintele Republicii Moldova a mai spus că avem nevoie de antreprenori onești și vizionari pentru a crește bunăstarea oamenilor din țara noastră. „Avem nevoie de investiții transparente, care să creeze locuri de muncă și să dea un suflu nou satelor și orașelor noastre”, a subliniat Maia Sandu.

Mesajului integral al Președintelui Republicii Moldova la deschiderea Forumului de afaceri moldo-german îl găsiți AICI.

Total
0
Shares
Total
0
Share