(VIDEO) Caz terifiant în satul Cărbuna! O minoră a fost agresată și posibil violată de către un grup de tineri! (Atenție, imaginile video vă pot afecta emoțional!)

IGP, Politia, Cagcaliuc, Gheorghe Cavcaliuc, ONG, La Strada, agresare fizica, viol, satul Carbuna, Ialoveni, minori, furt, inele, inchisoare, violatori, gradinita, imagini strasnice

O adolescentă de 17 ani se află în stare de șoc, după ce un grup de tineri au agresat-o verbal și fizic în grădinița din satul Cărbuna, raionul Ialoveni. Din imaginile video ce au fost transmise redacției noastre de către o tânără ce s-a prezentat drept prietenă a victimei, se vede foarte clar cum adolescenta de 17 ani este agresată fizic de mai multe persoane. Apoi tânăra a fost impusă să se dezbrace în pielea goală și probabil a fost agresată sexual. Actul de violență fără precedent în țara noastră s-ar fi iscat din cauza unor bijuterii pe care agresorii le impun victimei că le-ar fi furat, chiar dacă aceasta plină de vânătăi și lacrimi se jura că nu le-a furat.

Contactat de reporterii noștri, șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc ne-a comunicat că Poliția cunoște și s-a autosesizat pe marginea acestui caz ieri, 4 noiembrie.

“Cea mai grea misiune pentru un polițist, să comunice societății asemenea cazuri, în care este vorba de violență asupra minorilor, cu implicarea unor alți minori. Vă anunț că la data de 4.11.2017 a fost înregistrat raportul de autosesizare parvenit de la IP Buiucani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, în privința unei informații, recepționate la aceeași dată de la o persoană, referitor la faptul că o minoră de 17 ani ar fi fost agresată fizic de mai multe persoane de gen feminin și masculin și posibil violată, într-o încăpere a grădiniței de copii aflate în reparație din satul Cărbuna, raionul Ialoveni. Imediat grupul operativ de ofițeri de investigație, în comun cu angajații Direcției nr. 1 a INI au fost întreprinse măsuri de urmărire penală și au reținut 4 suspecți.”, a declarat șeful-adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc.

După cum ne-a informat Gheorghe Cavcaliuc, minora se află acum în stare de șoc și îi este acordată asistența psihologică de către IGP, dar și de către psihologii Centrului Internaţional „La Strada”, ce au fost foarte receptivi la socilitarea șeful-adjunct al IGP.

“Vreau să mulțumesc partenerului nostru, ONG-ul “La Strada”, pentru receptivitatea de care au dat dovadă și implicarea în acordarea asistenței victimei. Mulțumesc în mod special denunțătoarei, care în cazul dat ne-a ajutat probabil să salvăm viața acestui copil. Victima este încă în stare gravă, de șoc, dar deja este într-un centru specializat, aceasta aflându-se sub supravegherea specialiștilor.”, a mai adăugat Cavcaliuc.

(UPDATE 09:20)
Toate cele 5 persoane implicate în acest caz au fost reținute!

(UPDATE 09:35)

Telegraph Moldova a contactat și directorul Centrului Internaţional „La Strada”, doamna Ana Revenco. Dumneai ne-a comunicat că imediat după ce a fost contactată de Gheorghe Cavcaliuc, s-a implicat pentru a acordat tot suportul necesar tinerei agresate.

“Minora a fost scoasă din zona de risc. Specialiștii noștri sunt în continuare alături de ea și îi oferă asistența psihologică necesară.”, ne-a declarat Ana Revenco.

Pe cazul dat a fost pornită cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinoveți, agresorii riscă ani grei de închisoare.

Vă atenționăm că imaginile video vă pot afecta emoțional:

Dacă ai fost și tu martorul unei situații similare, trimite imaginile foto sau video pe adresa noastră de e-mail telegraph.moldova@gmail.com, sau scrie-ne direct pe pagina noastră de facebook, Telegraph Moldova.

Total
0
Shares
Total
0
Share