Politic

(video) Ion Ceban de la PSRM demonstrează că Maia Sandu a votat în 2013 pentru concesionarea Aeroportului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, deputatul din blocul ACUM, Igor Munteanu a comentat știrea de ieri, prin care s-a făcut publică tranzacția, prin care acțiunile Aeroportului Internațional Chișinău, au trecut din partea companiei Avia Invest, în proprietatea unei companii, a cărui proprietar este miliardarul american, Nat Rothshild.

Deputatul din fracțiunea Partidului Platforma DA, a spus că trebuie de anulat contractul de concesionare, votat în 2013 de Guvernul Republicii Moldova. În anul 2016, actualul deputat din fracțiunea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Ion Ceban, a demonstrat că printre cei care au votat pentru concesionarea aeroportului, se afla și actualul prim-ministru, Maia Sandu.

În cadrul unor dezbateri televizate, Ion Ceban de întrebat-o pe Maia Sandu dacă a votat pentru concesionarea aeroportului, la care actualul prim-ministru a declarat că nu a votat. Ulterior, Ion Ceban a publicat pe pagina sa de Facebook, un material video de la ședința Guvernului Republicii Moldova din 2013,în care este votat concesionarea Aeroportului Național Chișinău, printre cei care au votat se numără și Maia Sandu. Singurul care a votat contra, a fost ex-bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal.

loading...

Comments are closed.