Alte știri

(Video) Un interpret din Moldova a fost premiat cu discul de platină în Italia!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mihail este un interpret din Moldova apreciat și la nivel internațional, în special în Italia. Piesa „Who you are” a artistului a fost pe primul loc în topul difuzărilor din Italia. În acest an, artistul a primit discul de platină în Italia din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana), transmite diez. 

Datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top” în cadrul Festivalului Șopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului concert anual de Crăciun de la Vatican.
 
În 2017 artistul a declarat mai multe despre „Who You Are”: „E o piesă senină, piesa are o energie senină încă de atunci când visam mult mai naiv. Dar cumva, acum am realizat despre ce era piesa de fapt, despre faptul că trebuie să fiu sincer în primul rând cu mine și cu ceilalți din jurul meu. Pentru că am realizat că foarte mulți oameni dragi sufereau din cauza faptului că nu eram sincer cu ei. Și cumva în piesă am vrut să accentuez monologul între tine și tine, stările alea în care tu vrei să zici ceva, dar te ține ceva legat și cumva prin dans vrei să accentuezi conflictul între ce ești tu și ce emani tu cumva”.
 
„Who You Are” a petrecut 9 săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesă din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Mă ucide ea”, a doua cea mai ascultată piesă din 2016.

loading...

Comments are closed.