Alte știri

Fiul vitreg al lui Whitney Houston a murit la 28 de ani. Istoria familiei a fost marcată de decese și supradoze de droguri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bobby Brown Jr., fiul cântărețului Bobby Brown, a fost găsit mort miercuri în locuința lui din Los Angeles, informează CNN, citat de DIGI24.

Poliția din Los Angeles a răspuns la un apel de urgență făcut miercuri după-amiază. Tânărul de 28 de ani a fost declarat mort la fața locului și nu este suspectată o activitate criminală legată de moartea sa.

Brown Jr. era fratele vitreg al lui Bobbi Kristina Brown, decedată în 2015, la 22 de ani. Bobbi Kristina Brown era fiica cântăreței Whitney Houston, care s-a înecat în cadă în 2012.

Whitney Houston, cântăreața căsătorită cu Bobby Brown până în 2007, a murit pe 11 februarie 2012, după ce s-a înecat accidental în cadă. Problemele cardiace și consumul de cocaină au fost factorii care au determinat acest rezultat.

Trei ani mai târziu, fiica lui Whitney și a lui Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, a fost găsită inconștientă în cada locuinței sale din Roswell (Georgia). A fost transportată la spital și a continuat să fie tratată câteva luni într-un centru de îngrijire timp de șase luni, până când a murit, în iulie 2015. Autopsia a concluzionat că o supradoză de droguri și timpul petrecut sub apă i-au produs leziuni cerebrale și o pneumonie gravă care au dus la decesul tinerei de 22 de ani.

Bobby Brown a vrut atunci ca prietenul ei, Nick Gordon, să fie considerat răspunzător pentru moartea ei. Tânărul fusese crescut de Whitney Houston și dezvoltase o relație cu fiica ei. Gordon a fost găsit responsabil de moartea ei într-un tribunal civil. În ianuarie 2020, Gordon a murit după o supradoză de heroină.

Citește și: Regina Elisabeta și fotbalistul Pelé „au murit”. Un radiodifuzor francez le-a publicat din greșeală necrologurile

loading...

Comments are closed.