Alte știri

VIDEO // Un tânăr de 24 de ani a fost reținut în flagrant după ce a furat o geantă dintr-o mașină

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 30 iunie, Inspectoratul de Poliție a sec. Râșcani al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat de un tânăr de 23 de ani, comunicând că a reținut în flagrant un individ care a încercat în mod deschis să-i sustragă geanta în care avea bunuri materiale, transmite Telegraph.md

În cadrul documentării la fața locului, victima a comunicat că a parcat automobilul de marcă „Volkswagen Transporter T5″, pe str. Studenților din com. Stăuceni.

Ulterior când se întorcea a observat cum o persoană a ieșit din automobil, iar în mână avea geanta în care se aflau bani și alte bunuri. Când a văzut proprietarul mașinii, suspectul a încercat să fugă de la locul comiterii infracțiunii, dar a fost reținut.

Acțiunile suspectului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru furt, atac tâlhăresc și pungășie.

Suspectul de 24 de ani, locuitor al capitalei, a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcției de Poliție mun. Chișinău și este cercetat penal pentru furt din automobil.

Citește și: Astăzi a început cea de-a treia rundă de negocieri pe marginea proiectului Acordului în domeniul securităţii sociale între Moldova şi Grecia

loading...

Comments are closed.